Forlaget for ophobet litteratur (FFOL)


Aktiviteter

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juni 2018

I uge 30 udkommer digtsamlingen "Intet øjeblik har permafrost i sine øjne" på mit forlag, Forlaget For Ophobet Litteratur. Den har været godt to år undervejs og har nu fundet sin endelige form (se siden her på hjemmesiden). Den har i sin proces på en måde været ustyrlig, at samle og håndtere da den rummer mange forskellige klange og knaster fra livet bagom og ved siden af mig. Nærmest som en kaktus der skal plantes om,  hvordan gør man dette uden at stikke sig på dens torne? Sådan her.   


December 2017

Digtsamlingen, "Intet øjeblik har perfrost i sine øjne" vokser dag for dag. Nu flere sætninger der sætter sig på papiret nu tættere bliver den. Ordflet - man skal kunne ånde i trøjen, hvortil jeg må hive skalpellen frem og beskære. Formen støber sig stille frem fra skjulet og gamle helte må lade livet for formens blik på afstand. Digte skal hænges til tørre. Modnes i tiden og af tid. Sådan er det. Her er den forside, som faldte ned mellem nogle linjer forleden dag. Mon ikke den kommer til af stå sin tid - det håber jeg.   
 

September 2017


Den kommende digtsamling kommer til at hedde "Intet øjeblike har permafrost i sine øjne". Som førmtalt indgår ordet "rifter" sammen med nedenstående beskrivelse,  som de gennemgående tematiske ståsteder. Ud over dette tager bogen sit afsæt i Århus og i nogle af de øjeblikke, som byen kaster fra sig gennem det liv som leves i dets nærvær. Byen bliver en platform for de øjeblikke der porøst forsvinder, men som alligevel prøves at huskes. Hensides himlens ramme ses Arnes tårn. Her er det usynligt...


Marts 2017


Pt arbejdes der på hele to digtsamlinger. Den ene har arbejdstitlen, RIFTER. Rifter som i sprækker, passage, sår, veje, revner, huller, muligheder, vanebrud, forvandling, kærlighed, utætte årstider mm. Indtil nu har den nærmest selv skrevet sig ind i og omkring dette lille, men meget stærke ord. Og så er der den anden. Den anden som i "Artvectum anden". En efterfølger der forfølger jazzens berøring gennem klang og ord. En bog som konstant formulere sig i min bevidsthed gennem det liv jeg lever. En bog som jeg ikke kan lade være med skrive til. Det er her jeg efterlader vinylens støj og trompeternes vindblæste ord. Men fælles for de gode digtede ord er musikken. Om det er RIFTER eller "Artvectum" så skal digterens ord danse i musikkens puls.   


Juni 2016


Pt arbejder jeg på nogle nye digte/tekster med den overordnede arbejdstitel; Når ostinaterne spiser sig selv. Lige nu er det "et skrift" der stikker i mange forskellige retninger, men dog med et gennemgående sigte på foranderligheden og, hvordan den mødes, frastødes, vises, bearbejdes, indåndes, leves osv. Men lad os se, hvor den forandre sig hen. Der bevæges....


September 2016

Artvectum kan nu købes landet over i de fleste boghandlere.


November 2016

"Artvectum", 2. oplag udkommer i starten af december. Der er tilføjet nogle få rettelser, samt fire nye linjer i bogens slutning. Yderligere er bogen trykt på en anden type papir (toning & tykkelse) der gør, at den kan stå distancen, som en bog man kan læses " igen og igen".


Forlaget for ophobet litteratur


Forlaget for ophobet litteratur (FFOL) er et mikro forlag med fokus på poesien. En poesi der taler i det musiske og vibrerer ind i det musikalske gennem sprog og rytme. På disse sider kan du løbende blive opdateret på min litterære produktion med mere.